Рецепт Сирники з журавлиною та родзинками фото

Сирники з журавлиною та родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Для дітей і дорослих, на сніданок, перекус або десерт цей варіант, як приготувати сирники з журавлиною та родзинками, буде дуже до речі. Швидко, просто, смачно. Обов'язково візьміть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Сир чудово поєднується не тільки з родзинками, але і з іншими сушеними ягодами або цукатами. В якості експерименту рекомендую спробувати додати журавлину. Перед подачею такі сирнічкі можна доповнити ягідним варенням, сметаною або просто присипати цукровою пудрою.

  • Сир - 250 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 1 Ст. Ложка
  • Sushenaya Cranberries - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове і рослинне масло - За смаком (для смаження)
1
У глибоку миску надішліть сир, яйце, цукор. Перемішайте до однорідності.
2
Ізюм та журавлину всипте в борошно, перемішайте і викладіть до сиру.
3
На сковороді розігрійте трохи рослинного і трохи вершкового масла.
4
Сирне тісто викладайте на сковороду, смажте сирники до рум'яності з двох сторін.
Подавайте до столу теплими.

Схожі рецепти