Сирники з родзинками і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте запекти сирники в духовці скориставшись цим простим рецептом. В якості начинки, крім сиру, використовую родзинки і цедру лимона, яка надає страві легку кислинку. Дуже смачно!
Як приготувати сирники з родзинками і лимоном? Використовуйте м'який сир середньої жирності, пшеничне борошно, яйця, цедру лимона і родзинки. Сирники запікаються в духовці, хоча ви можете їх підсмажити і на сковороді, як вам зручніше. Подавайте до столу зі сметаною або варенням. Хай щастить!
- Сир - 400 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Ізюм - 1 За смаком
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1/2 штуки
Підготуйте необхідні інгредієнти. В першу чергу цедру половинки лимона з'єднуємо з перетертим сиром і яєчним жовтком.
Додаємо родзинки, перемішуємо.
Яєчні білки збийте з цукром, додайте в сирну масу.
Додайте борошно, замісіть тісто.
Сформуйте сирники бажаної форми, обваляти їх у борошні.
Змащуємо деко олією і викладаємо на нього сирники (змащені жовтком).
Випікаємо сирники в духовці 20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!