Сирники на сметані з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати сирники на сметані з родзинками. Вони ніжні, апетитні і неймовірно смачні. Рецепт простий, навіть якщо ви новачок на кухні, не варто боятися, у вас все точно вийде!
Цей рецепт мені подобається тим, що він дуже швидкий і зручний. Зробити такі сирнічкі можна навіть на сніданок. Борошно і манна крупа надають сирної основі чудову консистенцію, так що сирники відмінно тримають форму на сковороді.
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода і сіль - 1 щіпка
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове і рослинне масло - За смаком (для смаження)
1
У глибоку миску надішліть сир, яйця, цукор, сіль і соду, ванільний екстракт. Збийте все до однорідності.
2
Додайте сметану, манку і борошно, продовжуючи збивати.
3
Викладіть в тісто родзинки, акуратно перемішайте.
4
На сковороді з'єднайте ложку вершкового і ложку рослинної олії, розігрійте.
5
Тісто на сковороду викладайте ложкою і смажте сирники до рум'яності з двох сторін.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!