Сирники з сиру з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і смачні сирники з сиру з родзинками готуються класичним способом. За цим рецептом виходять сирники зі смаком з дитинства. Найголовніше - готувати з натурального зернистого сиру.
Для приготування якісних сирників сир повинен бути натуральним і сухим. Зайву вологу можна прибрати за допомогою підручних засобів (віджати або увібрати паперовими рушниками). На кухнях різних країн світу готують це дивовижне смачні ласощі. Якщо ваша дитина не любить сир, подивіться, як приготувати сирники з сиру з родзинками, адже їх їдять навіть вибагливі дітки. Подавати їх можна зі сметаною, згущеним молоком або джемом .
- Сир - 500 грам
- Яйце - 1 штук
- Ізюм - 70 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 40 грам (для смаження)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (для обвалювання сирників)
1. З таких простих і доступних інгредієнтів вийде смачні ласощі для дорослих і дітей. Сир повинен бути натуральним і бажано зернистим, але заводський (в пачці) сир теж підійде. Чому? Вся справа в тому, що сирна маса або сирний продукт під час смаження буде втрачати свою форму, розтікатися.
2. Змішуємо сир з яйцем і цукром. При бажанні сир можна протерти через сито (якщо занадто зернистий).
3. Додаємо манку, а також дрібку солі.
4. В самому кінці додайте родзинки (його попередньо потрібно потримати в теплій воді близько 20 хвилин). Тепер замішуємо однорідну масу.
5. Формуємо однакового розміру сирники, обвалюють їх у борошні і відправляємо на сковороду.
6. Обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з обох боків до рум'яного кольору.
7. Подавати сирники з сиру з родзинками можна гарячими, а можна і холодними.