Рецепт Сирні завитки в сметанному заливанні фото

Сирні завитки в сметанному заливанні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати сирні завитки в сметанному заливанні. Це дуже смачне ласощі до чаю. Впевнена, ви додасте його в список своїх улюблених десертів.

Опис приготування:

Завитки виходять просто нереально смачними! м'які, просочені сметанкою, вони нікого не залишать байдужим. Всіляко рекомендую приготувати їх якомога швидше! Їх можна подати і улюбленої сім'ї, і довгоочікуваним гостям.

  • Борошно - 350 грам
  • Сухі дріжджі - 3 грами
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам(50г в тісто, 100г в начинку)
  • Маргарин - 50 грам
  • Крем - 270 грам(70г в тісто, 200г в начинку)
  • Сіль - 3, 5 грами
  • Яйце - 2 штуки(1 для змащення завитків, 1 для начинки)
  • Сир - 500 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
1
Всипте сухі дріжджі в тепле молоко. Додайте туди пів чайної ложки цукру і 2-3 чайної ложки борошна.
2
Гарненько перемішайте до стану однорідної маси і залиште тісто підніматися на півгодини.
3
У просіяне борошно додайте сіль і цукор, рівномірно все перемішавши. В отриману суміш додайте розм'якшений маргарин і сметану. Розітріть все у велику крихту.
4
Влийте приготовлену раніше дріжджову суміш і замісити тісто середньої консистенції: не надто туге, але і не дуже м'яке.
5
Готове тісто залиште підніматися в теплі, попередньо накривши його.
6
Обімніть тісто і почекайте, поки воно підійде вдруге.
7
Поки тісто піднімається, приступаємо до підготовки начинки. Сир, яйце і цукор змішайте в однорідну масу. Якщо сир дуже вологий, можна додати трохи тертих сухарів або борошна.
8
Розкачайте готове тісто в прямокутник товщиною приблизно 1 см. Рівномірно розподіліть по ньому начинку, скачайте все в щільний рулет.
9
Наріжте рулет на шматочки бажаної товщини (пам'ятайте, що в готовому вигляді вони збільшаться в обсязі приблизно в 2 рази).
10
Розкладіть нарізані шматочки на змащене маслом деко і залиште хвилин на 30 для вистоювання.
11
Перед тим як помістити їх в духовку, змастіть завитки збитим жовтком.
12
Випікайте до готовності при температурі 180-200 градусів.
13
Готові булочки залийте сметаною, змішаної з цукровою пудрою, і залиште до повного отстиванія.

Схожі рецепти