Сирне суфле в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для дітей і дорослих цей простий рецепт сирного суфле в мультиварці стане справжньою знахідкою. Ніжний, дуже легкий і неймовірно смачний десерт, який заслуговує вашої уваги.
Цей класичний рецепт сирного суфле в мультиварці можна доповнити абсолютно будь-якими ягодами або фруктами, які виявляться у вас під рукою. Цей базовий рецепт можна трансформувати за смаком, щоразу отримуючи абсолютно нове блюдо.
- Сир - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 100-150 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка

1. У глибоку миску викласти сир і сметану. Розбити яйця, додавши сюди жовтки (а білки в окрему мисочку). Всипати крохмаль і почати збивати масу.

2. Додати ванілін (в рецепті приготування сирного суфле в мультиварці також дуже смачно використовувати цедру цитрусових) і довести сир до однорідності.

3. Окремо збити в міцну піну білки, поступово додаючи цукор або цукрову пудру. Коли утворюються щільні піки, білки можна в кілька прийомом додати в сирну масу.

4. Уже без міксера, залишаючи масі легкість, перемішати акуратно все до однорідності.

5. Випікати сирне суфле в мультиварці в домашніх умовах можна як безпосередньо в чаші, так і в невеликих чашечках або формах для кексів. Попередньо форму потрібно змастити вершковим маслом (маленькі формочки помістити на чашу для приготування на пару) і викласти сирну масу. На режимі Випічка готувати суфле близько 1 годину, а потім ще близько години дати охолонути в мультиварці під кришкою (це збереже суфле пишним).

6. Готове суфле можна присипати цукровою пудрою, какао або полити сиропом, наприклад. Також можна зробити крем, яким прикрасити десерт зверху. Ось такий простий і в той же час дуже вдалий варіант, як приготувати сирне суфле в мультиварці.