Сирне печиво з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, чого вам, як і багатьом, приїлася солодка випічка. Тоді цей рецепт буде для вас знахідкою. Дивіться, як приготувати сирне печиво з кунжутом. Це справжній кулінарний скарб.
Якщо вам хочеться солоного, але здобного одночасно, то сирні печива з кунжутом припадуть вам до смаку. Спробуйте їх із солодким чаєм, а для любителів пива вони стануть доповненням до нього.
Тепер ви дізнаєтеся, як приготувати сирне печиво з кунжутом для всієї родини, воно прекрасно для розпалювання апетиту!
- Борошно пшеничне - 370 грам
- Сир напівтвердий - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Паприка солодка - 0, 5 чайних ложки
1. Зважте сир і вершкове масло. Залиште масло в теплі, щоб воно стало м'яким.
2. Натріть сир на дрібній тертці.
3. Візьміть яйце і відокремте білок, він знадобиться для змащування печива. Що залишився жовток і ще одне яйце вбийте з додаванням однієї чайної ложки морської солі.
4. Змішайте в каструлі м'яке масло, збиті яйця і натертий сир. Додайте борошно і за бажанням для кольору будь-яких приправ: паприка, куркума.
5. Розмішайте всі інгредієнти. Якщо ви все зробили правильно, то вийде жирне пісочне тісто.
6. Візьміть фольгу і загорніть тісто в неї, а потім поставте в холодильник приблизно на годину-півтора. Таким чином, ваше тісто буде ніжніше.
7. Розкачайте пласт в півсантиметра і наріжте смужками.
8. Утворені сирі печеньки виложьте на пергамент.
9. Змастіть залишеним раніше яєчним білком і посипте кунжутом для краси і смаку.
10. Поставте для випікання на 30 хвилин при розігрітій до 180 градусів духовці. Ваш хрусткий десерт майже готовий, тільки дайте йому постояти годинок вісім, щоб він став крихким.