Сирне печиво з корицею і кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
М'яке, ніжне, тане в роті печиво! Ще багато епітетів можна підібрати для цього смачного сирного печива! Відірватися просто неможливо, як дорослим, так і дітям.
Рецепт зручний тим, що тісто можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику до 24 годин, а саме печиво випікати, коли вам буде зручно. Влітку пробуйте з холодним молоком, а ввечері з гарячим чаєм. Дивіться, як приготувати сирне печиво в покроковому рецепті.
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно пшеничне - 250-300 грам
- Цукор - 120 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - За смаком (для присипки печива)
- Кунжут - За смаком (для присипки печива)
- Сіль - щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль.
Візьміть масло кімнатної температури і розітріть його з сиром. Додайте цукор, сіль і розпушувач.
Борошно просійте і замісіть м'яке тісто. Воно буде трохи липнути до рук, це нормально.
Наше тісто готове.
Його потрібно загорнути в пакет і прибрати в холодильник на 1 годину або більше. Я завжди кладу НЕ колобок, а корж. Воно так охолоджується більш рівномірно і швидко.
Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо в пласт товщиною 0, 5-0, 7 см. І вирізаємо формочками або склянкою печиво.
Викладіть заготовки на деко, застелений пекарської папером і посипте кунжутом, корицею, корицею з цукром або просто цукром. Поставте печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 15-30 хвилин до рум'яності. Час випічки залежить від розміру і товщини печива.
Наше сирне печиво готове! дуже смачне!
Смачного!