Печиво з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ароматне печиво з кунжутом спекти зовсім нескладно. Ось один з рецептів, скориставшись яким, ви отримаєте дуже цікаве печиво.
Смачне і ароматне печиво з кунжутом спекти в домашніх умовах дуже просто. Я хочу вам запропонувати випробувати цей рецепт приготування печива з кунжутом. Інгредієнти для тіста трохи незвичні - і груша, і згущене молоко досить рідко використовуються при випічці звичайного печива. Але я вас запевняю - печиво вийде смачним, і ви не пошкодуєте, що скористалися цим рецептом. Я вас переконала? тоді готуємо!
- Борошно - 220 грам
- Згущене молоко - 160 грам
- Груша - 160 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 100 грам
Змішуємо в мисці згущене молоко, сметану, рослинна олія, ванільний цукор. Натираємо грушу на крупній тертці і відправляємо в миску. Все добре розмішуємо.
Змішуємо борошно з крохмалем і додаємо в отриману суміш. Замішуємо тісто. Замісити можна лопаткою, тісто до неї не повинно прилипати.
Відриваємо від тесту невеликі шматочки і скочується з них кульки - майбутні печива. Викладаємо на деко, застелений папером для випічки або злегка змащений олією.
Чайною ложкою викладаємо на печиво кунжут і Придавлюємо.
Випікаємо печива в розігрітій до 160 градусів духовці хвилин 25-30. У тесті немає яєць, і таке тісто не зарум'яниться. Тому, коли будете пекти печиво у перший раз, хвилин через 20 пробуйте його на готовність. За зовнішнім виглядом визначити буде важко.