Рецепт Морквяне печиво з кунжутом фото

Морквяне печиво з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Морква, Насіння, Кунжут
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Дуже яскраве, святкове, смачне і корисне пісочне печиво з кунжутом готується з тіста з додаванням моркви. Прочитайте, як приготувати морквяне печиво з кунжутом. Це класна випічка!

Смак дуже цікавий: морквину взагалі "не чути", але відчувалося щось таке карамельно-яке продовжуватиметься з кислинкою родзинок. Ось саме це мені і сподобалося, а ще у печива такий приємний аромат…супер! Мій чоловік з апетитом хрустів, подумала, що і вам для різноманітності такий простий рецепт не завадить

  • Морква - 2 штуки
  • Ізюм - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Кунжут - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 1
Натерту на дрібній тертці моркву змішайте з маслом і цукром, перемішайте.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 2
Додайте промитий і обсушену родзинки.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 3
Просійте борошно, погасіть в ній соду.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 4
Вимісити добре тісто до однорідного стану.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 5
Сформуйте печиво у формі кульок, викладіть на деко.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 6
Придавите кожне печиво виделкою і посипте кунжутом.
морквяне печиво з кунжутом - фото крок 7
Випікайте печиво в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.

Схожі рецепти