Морквяне печиво з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскраве, святкове, смачне і корисне пісочне печиво з кунжутом готується з тіста з додаванням моркви. Прочитайте, як приготувати морквяне печиво з кунжутом. Це класна випічка!
Смак дуже цікавий: морквину взагалі "не чути", але відчувалося щось таке карамельно-яке продовжуватиметься з кислинкою родзинок. Ось саме це мені і сподобалося, а ще у печива такий приємний аромат…супер! Мій чоловік з апетитом хрустів, подумала, що і вам для різноманітності такий простий рецепт не завадить
- Морква - 2 штуки
- Ізюм - 50 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Масло рослинне - 50 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
Натерту на дрібній тертці моркву змішайте з маслом і цукром, перемішайте.
Додайте промитий і обсушену родзинки.
Просійте борошно, погасіть в ній соду.
Вимісити добре тісто до однорідного стану.
Сформуйте печиво у формі кульок, викладіть на деко.
Придавите кожне печиво виделкою і посипте кунжутом.
Випікайте печиво в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.