Рецепт Морквяне печиво без яєць фото

Морквяне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

М'яке морквяне печиво з ароматними прянощами. У складі немає яєць, рецепт підійде для вагонів і пісного меню. Готується печиво дуже просто, з доступних інгредієнтів.

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати морквяне печиво без яєць. Приправу для яблучного пирога можна замінити сумішшю з кориці, імбиру, гвоздики, цедри лимона і апельсина. Замість родзинок можна додати волоські горіхи.

  • Морква - 120-140 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Крохмаль - 30-40 грам
  • Розпушувач - 3/4 чайних ложки
  • Ізюм - За смаком
  • Приправа - 3/4 чайних ложки (для яблучного пирога)
  • Ванілін - 1 щіпка
морквяне печиво без яєць - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
морквяне печиво без яєць - фото крок 2
Моркву натріть на дрібній тертці. Додайте цукор, ванілін і перемішайте. Морква повинна пустити сік. Слідом влийте рослинне масло, перемішайте.
морквяне печиво без яєць - фото крок 3
Борошно змішайте з розпушувачем, крохмалем і спеціями. Почніть поступово всипати суміш в миску.
морквяне печиво без яєць - фото крок 4
Тісто вийде густе, але липке. Замісити в тісто родзинки.
морквяне печиво без яєць - фото крок 5
Скачайте з тіста кульки, потім розплющите їх. Виделкою зробіть візерунок хрест-навхрест. Викладіть печиво на деко, запікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
морквяне печиво без яєць - фото крок 6
Морквяне печиво без яєць готове, смачного!

Схожі рецепти