Сиркова маса
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
У дитинстві часто їла на сніданок солодкий сир з фруктами, ще його називають «сиркова маса», розповім, як приготувати ці ласощі. Готується просто і швидко: знадобиться блендер і десять хвилин часу.
За бажанням в солодку сиркові маси можна додати какао, шоколад в порошку, мелену корицю або дрібно нарізані цукати, родзинки і горіхи. Можна прикрасити свіжими або замороженими ягодами, рубаним смаженим мигдалем, мигдальним печивом або фруктами.
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1
Сир протріть через сито.
2
М'яке вершкове масло збийте міксером до білого.
3
Додайте до масла ванільний цукор, сіль, цукор і збивайте масу ще 1-2 хвилини.
4
Додаючи до масляної суміші сир і сметану по частинах, збийте все разом до отримання однорідної, пишною і гладкою сиркової маси.
5
Готову сиркові маси викладіть на блюдо і поставте в холодильник на 1 час.
6
Перед подачею на стіл прикрасьте сиркові маси на власний смак.