Рецепт Сиркова маса фото

Сиркова маса
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Солодке, Десерти

У дитинстві часто їла на сніданок солодкий сир з фруктами, ще його називають «сиркова маса», розповім, як приготувати ці ласощі. Готується просто і швидко: знадобиться блендер і десять хвилин часу.

За бажанням в солодку сиркові маси можна додати какао, шоколад в порошку, мелену корицю або дрібно нарізані цукати, родзинки і горіхи. Можна прикрасити свіжими або замороженими ягодами, рубаним смаженим мигдалем, мигдальним печивом або фруктами.

  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
1
Сир протріть через сито.
2
М'яке вершкове масло збийте міксером до білого.
3
Додайте до масла ванільний цукор, сіль, цукор і збивайте масу ще 1-2 хвилини.
4
Додаючи до масляної суміші сир і сметану по частинах, збийте все разом до отримання однорідної, пишною і гладкою сиркової маси.
5
Готову сиркові маси викладіть на блюдо і поставте в холодильник на 1 час.
6
Перед подачею на стіл прикрасьте сиркові маси на власний смак.

Схожі рецепти