Рецепт Швидкий яблучний рулет фото

Швидкий яблучний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка, Солодке, Страви з начинкою

Хочете почастувати гостей смачною яблучної випічкою? подивіться, як приготувати швидкий яблучний рулет - відмінний рецепт випічки на швидку руку, який врятує вас, якщо гості вже на порозі.

Незважаючи на те, що даний рулет потрібно готувати з начинкою, його не потрібно змащувати, пласт тесту випікається відразу з яблучною масою, що економить ваш час. Завдяки збитим з цукром яєць тісто виходить дуже ніжним, м'яким і повітряним, так що не переживайте, рулет не вийде сухим. За бажанням приготуйте шоколадну помадку і полийте нею рулет (або прикрасьте випічку вершками). Кількість цукру в начинці регулюйте на свій смак і залежно від солодощі яблук.

  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 130 грам
  • Яблука - 800 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Цедра лимону - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
швидкий яблучний рулет - фото крок 1
1. Яблука очистіть і натріть на крупній тертці. Злийте виділився сік, додайте трохи цукру і лимонний сік. Перемішайте начинку. За бажанням додайте трохи цедри лимона.
швидкий яблучний рулет - фото крок 2
2. Приготуйте тісто: міксером збийте яйця, поступово додаючи цукор, протягом 10 хвилин. Просійте борошно з розпушувачем, додайте до яєчної маси разом з ванільним цукром і акуратно перемішайте.
швидкий яблучний рулет - фото крок 3
3. Деко застеліть пергаментом, змастіть рослинною або вершковим маслом і рівномірно розподіліть на ньому начинку. Зверху викладіть тісто і акуратно розрівняйте його.
швидкий яблучний рулет - фото крок 4
4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Акуратно викладіть корж на рушник начинкою вгору і поверніть рулет. Прикрасьте на свій смак. Смачного!

Схожі рецепти