Швидкий яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Яблучний пиріг - це класика. Коли фрукт запікається в тесті, він стає м'яким і ароматним. Спробуйте обов'язково спробувати саме мій рецепт, адже він ще й заощадить ваш час.
Поділюся тим, як приготувати швидкий яблучний пиріг. Це справжня знахідка для домогосподарок, які хочуть побалувати чимось солодким близьких, але часу особливо немає. Десерт ще і ситний. Його можна з'їсти як повноцінне блюдо на сніданок.
- Яблуко - 5 штук
- Борошно - 2 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком
Очистіть яблука від шкірки. Наріжте їх дрібними кубиками.
Збийте цукор з яйцями до піни. Додайте мед, гашене соду і сметану. Добре перемішайте. Потім всипте борошно і продовжуйте замішувати тісто.