Швидкий пиріг на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт швидкого пирога на ряжанка. Він дещо нагадує кекс і має чудовий присмак топленого молока. Приготуйте такий смачний швидкий пиріг, адже це дуже легко!
Швидкий пиріг на ряжанка смачний і ніжний. До того ж, готується він дуже просто! За бажанням в нього можете додати свіжі або заморожені ягоди, фрукти, сухофрукти, какао і багато іншого. Цей диво-пиріг може виручити, якщо вас несподівано завітали гості.
Подавайте швидкий пиріг на ряжанка нарізаним на порційні шматочки, теплим або холодним, зі сметаною, згущеним молоком, джемом, посипаною тертим шоколадом або горіхами.
- Ряжанка - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 300 грам (або рослинне масло)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - За смаком
1. Змішайте попередньо розм'якшений маргарин, ряжанку і цукор. Вимішайте до однорідної консистенції.
2. Додайте яйця і знову ретельно перемішайте до однорідності. Можна яйця окремо збити в піну і вже її обережно вмішати в суміш маргарину і ряжанки.
3. Далі всипте просіяне борошно, розпушувач і ванільний цукор. Вимішайте тісто. Воно повинно вийти не особливо густим, м'яким і повітряним.
4. Форму для пирога злегка змастіть маслом і застеліть пергаментом для випічки. Заповніть її отриманим тестом.
5. Випікайте пиріг у розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 190-200 ° С. Готовність перевірте за допомогою зубочистки, якщо вона суха, швидкий пиріг на ряжанка готовий!