Рецепт Пиріг на ряжанка з капустою фото

Пиріг на ряжанка з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 45 хв.

Пиріг на ряжанка з капустою - смачне і дуже легке в приготуванні повсякденне блюдо. Спробуйте приготувати цей м'який і ніжний пиріг, наприклад, на обід, і ваші рідні його обов'язково оцінять!

Опис приготування:

Пиріг на ряжанка з капустою - цілком самостійне блюдо, але можна поєднувати його і з гарніром на ваш смак. Подавайте цей пиріг теплим зі сметаною, майонезом або вашим улюбленим соусом, присипавши рубаною зеленню.

Для приготування пирога на ряжанка з капустою можна використовувати зелену цибулю, солодкий перець або будь-яку зелень на ваш вибір.


  • Ряжанка - 2 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 6 штук(3 в тісто і 3 в начинку)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Разризлітель - 1 Чайна ложка
  • Капуста - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 1
1. Капусту і цибулю дрібно наріжте і протушкувати разом до м'якості. Зелень промийте і дрібно наріжте. Три яйця відваріть круто, охолодіть і також дрібно наріжте.
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 2
2. З'єднайте охолоджену тушковану капусту з цибулею, нарізаною зеленню і яйцями. Додайте сіль, перець за смаком, все ретельно перемішайте.
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 3
3. Решта яйця збийте в піну, додайте до них ряжанку, цукор, борошно і розпушувач. Добре вимішайте тісто.
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 4
4. У форму, змащену маслом, налийте половину отримав тесту. Поверх нього обережно розкладіть начинку, намагаючись розподіляти її рівномірно
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 5
5. Акуратно залийте тестом начинку, так, щоб вона не перемішалася. Капустяна начинка повинна бути повністю покрита тестом.
пиріг на ряжанка з капустою - фото крок 6
6. Випікайте пиріг на ряжанка з капустою в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин до золотистої скоринки. Готово! Смачного!

Схожі рецепти