Швидкі булочки
(покроковий рецепт з фото)
Любителям нескладної випічки до чаю хочу порадити на замітку цей чудовий рецепт. Неймовірно ароматні і повітряні булочки припадуть до смаку і дорослим, і дітям. Це легко! пробуйте приготувати!
Хочу поділитися своїм варіантом, як приготувати швидкі булочки з ароматною корицею і ніжною карамеллю. Дуже зручно для тесту використовувати техніку, тоді воно виходить ніжним і добре замішаним. Для пікантності можна додати в рецепт горішки.
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Молоко - 3/4 склянки
- Вода - 3/4 склянки
- Цукор - 1/4 склянки(+ в начинку)
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Борошно - 4 склянки (приблизно)
- Вершкове масло - 50 грам
- Обкладинка - 3 чайних ложки
- Вершки - 120 мілілітрів
- Горіхи - За смаком
1. Щоб дріжджі почали працювати якомога раніше, розчиніть їх у суміші з теплих води і молока.
2. Тим часом в відерце хлібопічки відправте просіяне борошно, сіль, цукор. Додайте після масло (рослинне і вершкове) і воду з дріжджами. Встановіть програму замісу тіста.
3. Готовому тесту дайте постояти в теплі приблизно півгодинки. Після розкачайте його прямокутником і присипте сумішшю кориці і цукру. Акуратно згорніть рулетом і наріжте шматочками.
4. На дно жароміцної форми вилийте вершки з цукром (в даному випадку цукор коричневий). Присипте горішками.
5. Викладіть булочки в форму і залиште хвилин на 15, щоб вони трохи підійшли. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів.
6. І випікайте булочки до рум'яності. Приємного чаювання!