Швидкі булочки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Яку випічку вибрати, якщо ви хочете зробити її швидше? Точно потрібно відязикатися від дріжджів і складного тесту. Тоді ви отримаєте до чаю що-небудь смачненьке в найкоротші терміни. А рецепт прочитайте!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати швидкі булочки на кефірі. Запікаються вони все 15 хвилин, а тісто замішується на раз-два. Цукора в складі трохи, тому вироби можна подавати до супу або салатів. А якщо додати до них варення і згущене молоко, то буде відмінне солодкі ласощі.
- Вершкове масло - 60 грам
- Кефір - 1, 5 склянки
- Борошно - 3, 5-4 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кунжут - За смаком
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Вода тепла - 50 мілілітрів
Половину борошна просійте і змішайте з сіллю і розпушувачем. Додайте масло. Перетріть масу в крихту. Зробіть гірку з поглибленням. У центр влийте теплий кефір. Замішайте тісто, додаючи решту муки.
Тісто розділіть на булочки. Викладіть їх на деко.
Воду змішайте з крохмалем. Булочки змастіть крохмальної водою, а потім посипте кунжутом.
Запікайте вироби при 200 градусах протягом 15-20 хвилин. Все готово! Приємного чаювання!