Шоколадно-сирний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Спочатку, коли мені тільки подарували мультиварку, я довго не могла до неї звикнути. Особливо це стосувалося випічки. Не виходило правильно її пропекти, щоб вона не залишалася сирої всередині.
Але після трьох невдалих спроб виходить то, чого я домагалася. Тепер я опишу вам, як приготувати шоколадно-сирний пиріг в мультиварці. Природно, він виходить корисним і поживним, адже його головний інгредієнт - наш улюблений кисло-молочний продукт. А з какао десерт буде ще смачніше.
- Сир - 800 грам
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйце - 5 штук
- Ванільний цукор - 20 грам
- Крем - 200 мілілітрів
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
У мисці з'єднайте сир з ванільним цукром, трьома яйцями і з 150 грамами звичайного цукру.
Далі в сирну масу додайте манку. Все добре перетріть і збийте масу міксером.
В іншій мисці збийте міксером два яйця з цукром, що залишився.
Тепер додайте в цю суміш сметану, какао і продовжуйте збивати. Потім поступово всипте борошно. Замішайте густе тісто.
Ємність мультиварки змастіть вершковим маслом. На дно викладіть половину шоколадного тесту, потім - всю сирну масу, а зверху - другу частину тесту.
Готуйте пиріг в режимі "випічка" протягом 90 хвилин. Прикрасьте за бажанням. Приємного чаювання!