Рецепт Шоколадно-кавовий пиріг без яєць фото

Шоколадно-кавовий пиріг без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий, нереально ароматний, дуже ніжний і дійсно смачний пиріг хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Відмінна ідея на кожен день до чаю не десерт. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Покроково розкажу, як приготувати шоколадно-кавовий пиріг без яєць. Перед подачею додатково його можна полити глазур'ю, щоб було ще смачніше. Процес нескладний, а результатом ви однозначно залишитеся задоволені. В кулінарну скарбничку однозначно варто додати рецепт.

  • Какао - 1/3 склянки
  • Кава - 1/3 склянки (заварений)
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Ванільний екстракт - 1-2 чайних ложок
  • Кефір - 1/4 склянки
  • Шоколадні дропси - 3/4 склянки
  • Какао - 3 Ст. Ложки (глазур)
  • Молоко - 3-4 Ст. Ложок (глазур)
  • Цукрова пудра - 1 Склянка (глазур)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка (глазур)
  • Сіль - 1 щіпка
шоколадно-кавовий пиріг без яєць - фото крок 1
1. Какао просійте з сіллю, розпушувачем і борошном. Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром.
шоколадно-кавовий пиріг без яєць - фото крок 2
2. Додайте кефір і холодну каву з ванільним екстрактом. Все ретельно перемішайте, з'єднавши між собою.
шоколадно-кавовий пиріг без яєць - фото крок 3
3. У тісто додайте шоколадні дропси, перемішайте і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
шоколадно-кавовий пиріг без яєць - фото крок 4
4. Випікайте пиріг 35-40 хвилин. Остудіть півгодинки і полийте глазур'ю (з'єднайте молоко, какао, сіль, ванільний екстракт, цукрову пудру) при бажанні перед подачею.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти