Шоколадний маннік
(покроковий рецепт з фото)
Маннік - це найпростіша домашня випічка з доступних інгредієнтів. А що якщо додати трохи какао і вишневу начинку? Вийде прекрасний шоколадний пиріг на радість усім близьким. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт, який розповість, як приготувати шоколадний маннік. Традиційно я додаю в такі манника начинку, це може бути варення або консервовані фрукти, наприклад, вишня без кісточок. Найсмачніше їсти маннік з теплим молоком або гарячим чаєм. Хай щастить!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 130 грам
- Вишня консервована - 100 грам
- Печиво пісочне - 40 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
Вливаємо в манну крупу кефір, залишаємо набухати на 30 хвилин.
Додайте цукор і ванілін, перемішайте.
Vbivaem яйця, збиваємо масу віночком.
Тепер кладемо какао і розтоплене вершкове масло. Збиваємо віночком і додаємо соду, гаситься оцтом і розкришене печиво. Перемішуємо.
Змастіть чашу мультиварки маслом. Помістіть в неї тісто. Зверху викладаємо вишню без кісточок. Готуємо в режимі "випічка" 1 час.
Смачного!