Пісний шоколадний маннік з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
В Пост теж хочеться побалувати себе солоденьким. Рекомендую вам цей рецепт, т.К. Маннік виходить дуже смачним! Ніхто й не здогадається, що він пісний. Зацікавилися? Заходьте і дивіться рецепт.
Оскільки рецепт пісний, особливого розмаїття в нього не прівнесёшь. Але, думаю, цілком можна доповнити цей маннік шматочками фруктів або сухофруктів і корицею. Вийде дуже смачно і ароматно!
- Крупа манна - 100 грам
- Вода - 125 мілілітрів
- Масло рослинне - 125 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Мигдаль - 50 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 грам
1. Змішайте манну крупу з цукром і ваніліном.
2. Додайте воду і рослинне масло.
3. Какао-порошок просійте, мигдаль розімніть качалкою або блендером.
4. Додайте в тісто какао, мигдаль і борошно.
5. Добре все перемішайте. Викладіть тісто в змащену маслом роз'ємну форму. Запікайте при температурі 180 градусів хвилин 40. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою.
Смачного!