Пісний маннік з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна і проста випічка, яка чудово впишеться не тільки в пісне меню. Неодмінно спробуйте! ділюся рецептом!
Один з моїх улюблених рецептів манника. Приготувати пісний маннік з яблуками можна не тільки в пісні дні, пиріг надзвичайно смачний і ніжний, займе гідне місце на будь-якому столі. Інгредієнти прості і напевно знайдуться на будь-якій кухні. Беріть рецепт на замітку!
- Борошно - 125 грам
- Цукор - 125 грам (і трохи для посипання)
- Крупа манна - 90 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 185 мілілітрів
- Рослинна олія - 65 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
- Ванілін - 1 грам
- Обкладинка - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

З'єднайте борошно, цукор, манку, сіль, розпушувач і ванілін.

Додайте воду і масло.

Добре перемішайте.

Форму для випічки змастіть маслом, дно і боки обсипте манкою або борошном і вилийте тісто.

Зверху розкладіть нарізане часточками яблуко, зліг вдавлюючи їх в тісто. Посипте яблука цукром і корицею до смаку. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин.

Пісний маннік з яблуками готовий. Зліг остудіть його в формі, потім акуратно витягніть, за бажанням посипте цукровою пудрою.

Смачного!