Рецепт Пісний шоколадний маннік фото

Пісний шоколадний маннік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Какао, Крупи, Горіхи, Манька
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Під час посту дуже хочеться чогось солодкого, тому розповім, як приготувати пісний шоколадний маннік - дуже ніжний і вологий пиріг з яскравим шоколадним смаком. Обов'язково порадуйте їм рідних!

Відмінним варіантом солодкої випічки під час посту стане шоколадний маннік. Крім того, що він дуже солодкий і смачний, він ще й корисний завдяки родзинок і горіхів. Ви можете додати рубані сухофрукти або мак, щоб зробити смак пирога більш різноманітним. Обов'язково дайте манки набрякнути, щоб пиріг вийшов більш повітряним і ніжним. Така випічка підходить як на святковий стіл, так і до щоденного чаювання.

  • Манька - 180 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 130-140 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Горіхи - 4 Ст. Ложки
  • Ізюм - 4 Ст. Ложки
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
пісний шоколадний маннік - фото крок 1
1. Манку змішайте з цукром і залийте холодною водою. Залиште при кімнатній температурі на 2 годину, щоб манка набухла. Додайте рослинне масло і добре розмішайте.
пісний шоколадний маннік - фото крок 2
2. Просіяне борошно змішайте з ваніліном, розпушувачем, горіхами, родзинками і какао. Добре перемішайте і в три заходи додайте до манки. Тісто розмішуйте вінчиком.
пісний шоколадний маннік - фото крок 3
3. Готове тісто вилийте в змащену олією форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти