Рецепт Шоколадне тріснуте печиво фото

Шоколадне тріснуте печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Какао
Страви без випічки
На обід, Для дітей, На сніданок
Випічка, Печиво

Це гарне печиво з тріщинами готується дуже легко і просто. Неймовірно смачне, з насиченим смаком шоколаду, з ніжною скоринкою зовні і м'яке, трохи вологе всередині. Вам варто його приготувати!

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування дуже смачного печива. Я приготував його перший раз, зацікавившись зовнішнім виглядом, вже дуже красиві тріщинки були на печиво. Ну, а коли спробував його, то просто закохався - неймовірно смачне, шоколадно-шоколадне, з хрусткою скоринкою зовні і м'яке всередині. Та й готувати його дуже легко і просто, впорається навіть ваша дитина. Дивіться рецепт, як приготувати шоколадне тріснуте печиво і обов'язково спечіть його для своїх рідних.

  • Какао - 60 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Цукрова пудра - 300 грам(200 г - в тісто, 100 г - для обваливания)
  • Розпушувач - 10 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 1
1. У невеликій глибокій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: просіюємо борошно, какао, цукрову пудру, розпушувач, сіль.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 2
2. Віночком добре перемішуємо сухі інгредієнти і додаємо м'яке вершкове масло. Можна все це перетерти руками.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 3
3. Потім додаємо яйця.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 4
4. Ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції. Накриваємо тісто плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 5
5. З охолодженого тіста формуємо невеликі кульки і кожен кульку обвалюють у цукровій пудрі.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 6
6. Викладаємо кульки на деко, застелене пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
шоколадне тріснуте печиво - фото крок 7
7. Випікаємо печиво від 8 до 12 хвилин. Все залежить від вашої духовки. Головне не перетримати його.

Схожі рецепти