Шоколадна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Це не просто шарлотка, в ній дуже багато яблук, шоколадні нотки і рисове борошно! Ви такого ще не пробували? Тоді загляньте в мій рецепт: я розповім, як приготувати шоколадну шарлотку з яблуками!
Шарлотка незвичайна, це відчувається з першого шматочка. Для мене став цей рецепт відкриттям, на рисовому борошні виходить смачна випічка! Спробуйте шоколадну шарлотку, а якщо немає яблук, то візьміть груші, Проте смачно виходить! хай щастить!
- Яблука - 1 кілограм
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 80 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рисове борошно - 300 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки (порошок)
- Розпушувач - 10 грам

Підготуйте необхідні продукти, приступимо!

У сухий мисці з'єднайте борошно, розпушувач і какао. Перемішайте і відставте поки в сторону.

Яйця збийте міксером з цукром до щільної світлої піни.

Тонкою цівкою влийте розтоплене масло, продовжуючи працювати міксером.

Вводите невеликими порціями борошно, міксер не вимикайте, змішуйте ним.

Testo майже!

Вимийте яблука, видаліть серцевини, Kozure. Поріжте крупно. Введіть в тісто.

Застелите форму пергаментом, змастіть додатково маслом. Пересипьте тісто, розрівняйте тильною стороною ложки, утрамбуйте. Зверху можна посипати цукром з корицею (по бажанню).

Випікайте шарлотку при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готовий пиріг остудіть у формі, витягніть обережно і поріжте шматочками. Приємного!