Рецепт Шоколадна шарлотка з яблуками фото

Шоколадна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це не просто шарлотка, в ній дуже багато яблук, шоколадні нотки і рисове борошно! Ви такого ще не пробували? Тоді загляньте в мій рецепт: я розповім, як приготувати шоколадну шарлотку з яблуками!

Опис приготування:

Шарлотка незвичайна, це відчувається з першого шматочка. Для мене став цей рецепт відкриттям, на рисовому борошні виходить смачна випічка! Спробуйте шоколадну шарлотку, а якщо немає яблук, то візьміть груші, Проте смачно виходить! хай щастить!

  • Яблука - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рисове борошно - 300 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки (порошок)
  • Розпушувач - 10 грам
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти, приступимо!
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 2
У сухий мисці з'єднайте борошно, розпушувач і какао. Перемішайте і відставте поки в сторону.
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 3
Яйця збийте міксером з цукром до щільної світлої піни.
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 4
Тонкою цівкою влийте розтоплене масло, продовжуючи працювати міксером.
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 5
Вводите невеликими порціями борошно, міксер не вимикайте, змішуйте ним.
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 6
Testo майже!
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 7
Вимийте яблука, видаліть серцевини, Kozure. Поріжте крупно. Введіть в тісто.
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 8
Застелите форму пергаментом, змастіть додатково маслом. Пересипьте тісто, розрівняйте тильною стороною ложки, утрамбуйте. Зверху можна посипати цукром з корицею (по бажанню).
шоколадна шарлотка з яблуками - фото крок 9
Випікайте шарлотку при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готовий пиріг остудіть у формі, витягніть обережно і поріжте шматочками. Приємного!

Схожі рецепти