Рецепт Шницель по-столичному фото

Шницель по-столичному
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Шніцель

Шніцель по-столичному готується з курячої грудки, обваленной в пшеничних сухариках і обсмаженої, подається з консервованими фруктами, овочами і картоплею-фрі. Виходить королівське блюдо!

Шницель по-столичному - це класичний курячий шніцель і складний гарнір з трьох складових: картоплі-фрі, прогрітих в сиропі консервованих фруктів і свіжих овочів. До шніцелю також подають крутон.

Отже, як приготувати шніцель по-столичному?

1. Філе курки розріжте наполовину, промийте і відбийте молоточком, надайте форму овалу.

2. Яйце збийте вилочкою або віночком, додайте сіль і перець.

3. У черствих скибочок батона зріжте скориночки і наріжте батон соломкою.

4. Філе змочіть у збитому яйці, потім в паніровці з соломок батона.

5. У сковороді розігрійте масло, обсмажте шніцель з двох боків до золотистої скоринки. Можна шніцель довести до готовності в сковороді, закривши кришкою, а можна прогріти в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 4-5 хвилин.

6. Обсмажте картопля-фрі. У сиропі прогрійте консервовані фрукти. Два крутоні також прогрійте.

7. На велику тарілку сервіровки викладіть гарнір - картоплю, нарізаний часточками помідор, нарізаний кружечками огірок, зелений горошок і крутон. Викладіть шніцель, і його - фрукти і шматочок вершкового масла, бажано - у вигляді квіточки.

Шніцель по-столичному готовий!

Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука (дві частини)
  • Baton čerstvyj - 4 скибочки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Картопля фрі - 400 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Горошок зелений - 3-4 Ст. Ложок (консервований)
  • Консервовані фрукти - 3-4 Ст. Ложок
  • Крутонами - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
Шницель по-столичному - це класичний курячий шніцель і складний гарнір з трьох складових: картоплі-фрі, прогрітих в сиропі консервованих фруктів і свіжих овочів. До шніцелю також подають крутон.

Отже, як приготувати шніцель по-столичному?

1. Філе курки розріжте наполовину, промийте і відбийте молоточком, надайте форму овалу.

2. Яйце збийте вилочкою або віночком, додайте сіль і перець.

3. У черствих скибочок батона зріжте скориночки і наріжте батон соломкою.

4. Філе змочіть у збитому яйці, потім в паніровці з соломок батона.

5. У сковороді розігрійте масло, обсмажте шніцель з двох боків до золотистої скоринки. Можна шніцель довести до готовності в сковороді, закривши кришкою, а можна прогріти в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 4-5 хвилин.

6. Обсмажте картопля-фрі. У сиропі прогрійте консервовані фрукти. Два крутоні також прогрійте.

7. На велику тарілку сервіровки викладіть гарнір - картоплю, нарізаний часточками помідор, нарізаний кружечками огірок, зелений горошок і крутон. Викладіть шніцель, і його - фрукти і шматочок вершкового масла, бажано - у вигляді квіточки.

Шніцель по-столичному готовий!

Смачного!

Схожі рецепти