Шарлотка з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділиться по-справжньому вишуканим, хоч і дуже простим рецептом шарлотки з персиками. У сезон цих ароматних фруктів обов'язково приготуйте такий смачний пиріг, не пошкодуєте!
Для цього рецепта приготування шарлотки з персиками є одне основне правило, щоб пиріг вийшов таким же пишним, як на фото, важливо запікати в попередньо розігрітій духовці, до того ж дверцята все 40 хвилин не відкривати. А в іншому ж все просто, так що розповідаю, як приготувати шарлотку з персиками!
- Яйця - 4 штуки
- Персики - 5 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 180 грам
- Вершкове масло - 5 грам
1. Змішуємо яйця з цукром за допомогою міксера. Маса повинна стати світлою і повітряної, а цукор весь повинен розташовуватися.
2. Тепер додамо поступово борошно, продовжуючи збивати, поки тісто не стане однорідним.
3. Змащуємо форму маслом, викладаємо персики, нарізані тонкими часточками.
4. Заливаємо тестом.
5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Готово!