Шарлотка з яблуками і персиками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками і персиками виходить дуже ніжна і ароматна, потрібно тільки обов'язково яблука почистити від скоринки.
Для шарлотки з яблуками і персиками можна використовувати консервовані персики. Персики дістаньте з банки, вкладати їх в решето, щоб пішла зайва вода. Через хвилин десять можна їх порізати на дольки. Яблука очистіть від шкірки і поріжте на дрібні кубики. Вийде, що персики будуть добре видні, а яблука практично зіллються з тестом. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яблуко - 2 штуки
- Персик - 5 штук (можна консервований)
Яйця збити з цукром.
Додати борошно і розпушувач, обережно замісити тісто.
На дно форми викласти яблука, залити тестом і викласти персики, злегка вдавлюючи в тісто.
Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Шарлотку охолодити і посипати цукровою пудрою.