Шарлотка з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Готова поділитися з вами рецептом приготування шарлотки з кефіром! Спробуйте, вам дуже сподобається. Смачне і ніжне тісто, приголомшливо соковита начинка, яблука і трохи коньяку… Вкуснятина!
Найсмачніше не буває! Рекомендую всім! А як приготувати шарлотку з кефіром, я вам зараз розповім. З таким простим рецептом впорається навіть новачок на кухні! Тісто готується дуже легко, начинка теж буде відмінною! Спробуйте!
- Яблука - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 За смаком
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 85 грам
- Розпушувач - 1 щіпка
3. Яблука миємо й ріжемо невеликими шматочками. Дно форми змащуємо маслом і посипаємо манкою, борошном або сухарями. Зверху викладаємо яблука.
4. Змішаємо тепер яблука і тісто. Для тесту змішаємо яйце, кефір, соду і розпушувач, а також всі інші інгредієнти. Виливаємо в форму і запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 35 хвилин, поки скоринка шарлотки не стане золотистою.
3. Готово! Смачного!