Шарлотка на йогурті з яблуками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                        Шарлотка на йогурті з яблуками виходить легкої і смачною. У цьому рецепті використовуйте мірну склянку з-під йогурту на 125 грам. Помийте його і висушіть. Всі інгредієнти відмірюють цим склянкою.
Шарлотка на йогурті з яблуками, думаю, вам сподобається своєю легкою кислинкою, легкістю. Горіхи додадуть пирога деяку вишуканість і щільність. Нагадую, що в рецепті під "склянкою" мається на увазі стаканчик з-під йогурту, розфасовкою в 125 грам. Шарлотку охолодіть і посипте цукровою пудрою. Успіхів і приємного апетиту! 
- Йогурт - 250 грам
 - Цукор - 2 склянки (коричневий)
 - Борошно - 3 склянки
 - Олія соняшникова - 1 Склянка
 - Розпушувач тіста - 10 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Яблуко - 2 штуки
 - Горіхи подрібнені - 1/2 склянки
 

Йогурт викласти в миску.

Яблука порізати дрібно.

Цукор, яйця і масло перемішати.

Цукор, борошно масло додати до йогурту. Вбити яйця.

Додайте борошно і замісіть тісто.

До тесту додайте горіхи і яблука.

Тісто перемішайте і викладіть в деко.

Випекти пиріг при 180 градусах протягом 40 хвилин.