Шарлотка на йогурті з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка на йогурті з яблуками виходить легкої і смачною. У цьому рецепті використовуйте мірну склянку з-під йогурту на 125 грам. Помийте його і висушіть. Всі інгредієнти відмірюють цим склянкою.
Шарлотка на йогурті з яблуками, думаю, вам сподобається своєю легкою кислинкою, легкістю. Горіхи додадуть пирога деяку вишуканість і щільність. Нагадую, що в рецепті під "склянкою" мається на увазі стаканчик з-під йогурту, розфасовкою в 125 грам. Шарлотку охолодіть і посипте цукровою пудрою. Успіхів і приємного апетиту!
- Йогурт - 250 грам
- Цукор - 2 склянки (коричневий)
- Борошно - 3 склянки
- Олія соняшникова - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Горіхи подрібнені - 1/2 склянки
Йогурт викласти в миску.
Яблука порізати дрібно.
Цукор, яйця і масло перемішати.
Цукор, борошно масло додати до йогурту. Вбити яйця.
Додайте борошно і замісіть тісто.
До тесту додайте горіхи і яблука.
Тісто перемішайте і викладіть в деко.
Випекти пиріг при 180 градусах протягом 40 хвилин.