Сердечка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно приготувати щось смачне, ситне, але без зайвого клопоту, тоді цей простий рецепт сердечок з картоплею в мультиварці - дуже підходящий варіант. Сердечка часто недооцінюють, і даремно!
Це один з найпростіших варіантів, як приготувати сердечка з картоплею в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки тим, хто любить субпродукти, адже сердечка виходять дивно м'якими і буквально таять у роті. Обов'язково спробуйте повторити це блюдо будинку!
- Картопля - 600 грам
- Сердечка - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - 1 щіпка
1. Сердечка потрібно добре підготувати: вимити їх як слід, злегка обсушити і очистити, видаливши все зайве.
2. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля. Цибулину також очистіть і подрібніть кубиками. У рецепті приготування сердечок з картоплею в мультиварці відмінно можна використовувати також солодкий перець і помідори.
3. Вимийте і очистіть моркву. Наріжте її тонкими кружечками або невеликими кубиками. Ось і весь простий процес підготовки інгредієнтів.
4. Залишилася справа за малим - змастити чашу як слід вершковим маслом (дно і бортики) і викласти в неї картопля.
5. Зверху викладіть сердечка, морква і цибуля. Вся сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції. Акуратно перемішайте і влийте трохи води. Також сердечка з картоплею в мультиварці в домашніх умовах можна загасити в сметані, вершках або томатному соусі, наприклад. Увімкніть режим "гасіння" з 50 хвилин, а потім ще на 15-20 хвилин режим "випічка" .
6. Коли страва готова, можна доповнити його дрібкою свіжої зелені або улюбленим соусом.