Щука під соусом

Щука під соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Щука - царська риба, часто її готують цілком, але я віддаю перевагу шматочками, так зручніше подавати і можна не переживати, що вона не прожарітся. поділюся рецептом, як приготувати щуку під соусом.

опис приготування:

Щука добре поєднується з багатьма продуктами, тому до неї підійде будь-який гарнір з каші, картоплі, сирих і печених овочів, а також з салатами. До риби відмінно підходить вершковий, сметанний і томатний соуси. Подаю блюдо горячим, частенько готую його до свята.

  • стейк щуки— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • морквина— 1 штука
  • Корінь селери— 50 грам
  • крем— 2-3 Ст. ложок
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Сіль і спеції— За смаком
  • борошно— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
Щука під соусом - фото крок 1 1. Чищу і мою морквину, нарізаю її тонкими шматочками, чищу селера і нарізаю його соломкою, цибулину очищаю від лушпиння і нарізаю півкільцями.

Щука під соусом - фото крок 2 2. Стейки мою і витираю серветкою, натираю їх сіллю і хмелі-сунелі.

Щука під соусом - фото крок 3 3. Невелика кількість борошна насипаю в миску, стейки в спеціях обвалюють в борошні з двох сторін.

Щука під соусом - фото крок 4 4. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією, потім викладаю на неї щуку і обсмажую з двох сторін.

Щука під соусом - фото крок 5 5. На окремій сковороді обсмажую овочі до готовності, потім додаю сметану і томатну пасту.

Щука під соусом - фото крок 6 6. Додаю склянку води, солю і перчу за смаком, доводжу до кипіння і зменшуємо вогонь.

Щука під соусом - фото крок 7 7. У сковороду викладаю раніше обсмажену щуку.

Щука під соусом - фото крок 8 8. Накриваю сковороду кришкою і готую на слабкому вогні 15-30 хвилин.

Щука під соусом - фото крок 9 9. Готову щуку в сметанному соусі подаю гарячої, смачного!

Схожі рецепти

Щука під маринадом з моркви і цибулі

Щука під маринадом з моркви і цибулі

Сьогодні запропоную вам відмінний рецепт, як приготувати щуку під маринадом з моркви і цибулі. Здавалося б, звичайна смажена щука, але вистояв під маринадом з моркви і цибулі, вона знаходить новий смак. опис приготування: Таку рибку я готую дуже часто, і це не обов'язково щука. Влітку я готую ...

читати далі
Ємеліна щука

Ємеліна щука

Рецепт такий щуки підкупив мене своєю простотою, так як давно хотіла приготувати фаршировану рибу, але побоялася перший раз брати складний рецепт. Щука вийшла дуже ніжною і ароматною. раджу! опис приготування: Ємеліна щука — відмінна фарширована рибка. ділюся рецептом, як приготувати таку смак...

читати далі
Фарширована щука

Фарширована щука

Блюдо для королівського столу! Смак просто приголомшливий, а як красиво це виглядає. кількість порцій: 3-4 щука— 700 грам хліб— 100 грам молоко— 200 мілілітрів яйце— 1 штука цибуля— 150 грам відварений рис— 1-2 Ст. ложок зелень— — За смаком майонез— — За смаком сіль— — За смаком перець— — За см...

читати далі
Смажена щука

Смажена щука

смажена щука — це найпростіше, що можна зробити з цієї риби. швидко, смачно і практично ніяких проблем. До божевілля простий рецепт смаженої щуки — до вашої уваги. опис приготування: Як ви можете переконатися нижче, це — дуже простий рецепт смаженої щуки. Але це не означає, що смак щуки, посма...

читати далі
Щука, фарширована грибами

Щука, фарширована грибами

Оригінальний і незвичайний рецепт приготування щуки, фаршированої грибами, сподобається всім любителям рибних цікавих закусок. Виходить блюдо з ніжним смаком і цікавою подачею! Спробуйте! опис приготування: Ділюся з вами простим рецептом щуки, фаршированої грибами. Виходить блюдо ніжне і соков...

читати далі