Щи з індички
(покроковий рецепт з фото)
Один з найсмачніших супів з квашеної капусти. Незвичайності надає використання м'яса індички, за рахунок чого суп виходить особливо наваристим і апетитним. Чудовий обід для всієї родини!
Перед вами - простий рецепт приготування щі з індички. Попередньо зваріть з індички бульйон. Не забудьте його процідити. Далі можна готувати в каструлі або мультиварці, що я власне і зробив. Крім зазначених інгредієнтів можна додавати свіжі помідори або томатну пасту. Хай щастить!
- Індичка - 1 штука (стегно)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Квашена капуста - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Картопля - 4 штуки
- Масло рослинне - За смаком

Варимо бульйон з індички. Заливаємо її холодною водою, доводимо до кипіння, потім зливаємо воду і знову заливаємо, кип'ятимо. Варимо 40 хвилин, витягаємо м'ясо, а бульйон проціджуємо.

Якщо капуста надто кисла, промийте її під проточною водою.

Натріть на тертці моркву, а цибулю подрібніть. Влийте в чашу мультиварки трохи масла. Обсмажте на ньому овочі 5 хвилин. Режим "жарко & Quot.

Влийте бульйон. Встановіть режим "гасіння" з 1 час, додайте шматочки м'яса індички і порізану картоплю. Через пів години додайте капусту. Також не забудьте кинути лавровий лист, сіль і перець за смаком.

Смачного!