Самос з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування самос з фруктами. Рецепт приготування дуже простий, а страва виходить надзвичайно смачним.
Індійська кухня дуже багатогранна і різнобічна. У ній існує величезна кількість цікавих і смачних рецептів, один з яких - Самос з фруктами.
- Цукор - 50 грам
- Яблука - 2 штуки
- Пшеничне борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Ізюм - 50 грам
- Спеції - - За смаком
1. Ведична кулінарія не використовує яєць в приготуванні тіста. Для приготування тіста: просіюємо борошно, трохи її подсаливаем, додаємо сюди воду і замішуємо круте тісто. Хвилин сорок п'ять даємо йому постояти. Тільки спочатку загорніть тісто в харчову плівку або накриємо тарілкою для того, щоб воно не сохло. Кладемо в каструлю невелику кількість масла, розтоплюємо його. Додаємо корицю і мелений коріандр, все добре перемішуємо, додаємо сухофрукти та фрукти. Хвилин п'ять смажимо (рідина на дні повинна вся випаруватися), на деякий час залишаємо охолонути.
2. Тоненьку корж розгортаємо з маленького шматочка тіста, тепер розділимо корж на дві рівні частини.
3. З'єднуємо разом краю півкола, повинна вийти форма конуса. Це буде своєрідний конверт, куди ми будемо класти начинку.
4. В руці тримаємо конус, кладемо вже остиглі фрукти в середину конверта, потім ретельно защипуємо краю.
5. На сковороду вливаємо велика кількість рослинного масла, розпалюються, і починаємо обсмажувати Самос, поки не утвориться рум'яна кірочка. Можна смажити у фритюрі.
6. Коли Самос сжарілісь, даємо їм трохи охолонути, потім цукровою пудрою посипаємо зверху.