Салат «ЗиЯзик хуртовина»
(покроковий рецепт з фото)
Холодна пора передбачає оновлення щоденного меню. З ужитку виходять багато літні овочі та зелень, зате використовуються соління. І з'являються нові рецепти, такі як цей. Читайте!
Мені подобаються такі варіанти за їх простоту і ситність. Додати щось своє не забороняється. Але для початку вам потрібно дізнатися про те, як приготувати салат "зиязик хуртовина" з маринованими грибами і огірками. А основою страви буде копчена курка. Підготовка у вас займе всього 15 хвилин.
- Курка копчена - 300 грам
- Майонез - 150 грам
- Огірок маринований - 3 штуки
- Опеньки мариновані, банку - 1 штука
- Квасоля консервована червона, банку - 1 штука
Курку наріжте невеликими кубиками.
Те ж саме зробіть з огірками.
З квасолі злийте рідину.
Гриби промийте в проточній воді, слив воду. Великі опеньки розріжте.
Потім всі інгредієнти змішайте, заправивши їх майонезом. Смачного!