Салат з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Салат з сайра - неймовірно простий у приготуванні салат. Таке собі холостяцьке блюдо, ситне і примітивне, але смачне. Для всіх холостяків і ледарів - розповідаю, як приготувати салат з сайра.
Кулінарна лінь знаходить навіть на найзавзятіших кухарів, проте життя, як правило, змушує готувати що-небудь щодня. В таких випадках, особисто я готую дуже примітивні і ситні блюда, одним з яких є салат з сайра. Мінімум старань, ніяких складнощів в приготуванні - і добротний такий, калорійний і ситний салат в результаті. Впевнена, простий рецепт салату з сайра виручить вас, коли на вас нападе лінь-матінка Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Сайра консервована - 350 грам
- Мал - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 150 грам
- Перець мелений - - За смаком
Інгредієнти для салату з сайри.
Яйця відварюємо круто.
Мал відварюємо до готовності.
Відкриваємо консервовану сайру.
Цибулю дрібно нарізаємо і замочуємо в окропі на 5 хвилин, після чого відкидаємо цибулю на друшляк.
Кладемо сайру в салатницю, розминаємо виделкою.
Яйця охолоджуємо і натираємо на крупній тертці.
Мандрувати Smeşivaem, терті яйця, остуджений рис і цибулю.
Перчим (солити не рекомендую - риба вже солона), заправляємо майонезом - і салат з сайра готовий. Подавати з чорним хлібом. Смачного!