Салат з сайра консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Салат з сайра консервованої - мій улюблений. На мою рецептом він виходить неймовірно ніжним, смачним, просоченим. Підійде і на урочистий, і на обідній стіл.
Рецепт такого салату зручний тим, що ви завжди можете додавати або замінювати інгредієнти на свій смак або на ті, які є у вас в наявності, наприклад я іноді додаю зелений горошок або замість рису тру на тертці відварену картоплю. Салата виходить багато і його встигають спробувати все гості за святковим столом і відразу ж просять рецепт.
- Консервована сайра - 200 грам(1 баночка)
- Мал - 5-6 Ст. Ложок
- Яйця курячі - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1
Поставте варитися паралельно яйця і рис.
2
Мандрувати Otkrojte, злийте зайвий жир, а рибку пам'ятайте виделкою.
3
Дрібно наріжте цибулю. Зварені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки поріжте, а жовтки знадобляться для прикраси.
4
У ємності змішайте готовий рис, мандрувати, цибуля, білки. Додайте сіль і перець за смаком, заправте майонезом і добре перемішайте.
5
Викладіть салат на блюдо, зверху посипте кришеним жовтком і прикрасьте гілочкою петрушки. Перед подачею поставте салат в холодильник на кілька хвилин і подавайте охолодженим.
6
Смачного!