Рецепт Салат з рибою гарячого копчення фото

Салат з рибою гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Крупи , Цибуля , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви втомилися від традиційних олів'є і вінегретів, пропоную вам спробувати оригінальний салат з рибою гарячого копчення. Його можна приготувати і на Новий Рік, і на інше свято, дуже смачно!

Опис приготування:

Як вид, приготування салату зовсім просте. Однак поєднання зазначених продуктів дає відмінний збалансований і гармонійний смак. Салат виходить ситним, але в той же час не дуже важким, особливо якщо заправляти його сумішшю сметани і майонезу.

Подивіться, як приготувати салат з рибою гарячого копчення. Я використовую тріску, але також відмінно підійде будь-яка інша рибка.

  • Тріска гарячого копчення - 400 грам
  • Мал - 100 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (петрушка або кріп)
салат з рибою гарячого копчення - фото крок 1
Перш за все необхідно відварити рис. Щоб він вийшов розсипчастим, промийте його перед варінням. Готовий рис повністю остудіть.
салат з рибою гарячого копчення - фото крок 2
Далі займемося рибою гарячого копчення. Вона досить м'яка, тому відокремити м'ясо від кісточок буде просто. Нарубаєте м'ясо дрібно.
салат з рибою гарячого копчення - фото крок 3
Червоний цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Цей сорт цибулі має не надто яскравим смаком в порівнянні зі звичайним. Але, якщо хочете зробити присмак і аромат цибулі ще м'якше, обдайте його окропом. Змішайте рис і тріску, додайте цибулю.
салат з рибою гарячого копчення - фото крок 4
Тепер залишилося лише посолити і поперчити салат, а також заправити його майонезом. За бажанням майонез можна змішати зі сметаною. Подавайте салат порційно, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти