Салат з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хрустка капуста, соковиті огірки, пікантний редис і відварені яйця, заправлені соєвим соусом і гірчицею… думаю, це блюдо буде вам до смаку. Розповідаю, як приготувати салат з пекінської капусти!
Рецепт приготування салату з пекінської капусти повинен порадувати тих, хто сидить на дієті - калорій в ньому зовсім небагато! - і vegetariancev (прихильники сироїдіння можуть не додавати в нього варені яйця).
Цей простий салатик готується з найбільш нехитрих продуктів, але від цього не стає менш смачним, повірте! Вся справа, звичайно, в заправці: соєвий соус з лимонним соком, гірчицею і ароматним перцем - це вам не майонез пластмасовий! Смак інгредієнтів не перебивається, а підкреслюється, і кожен продукт в салаті зберігає свою індивідуальність. Розповідаю, як приготувати салат з пекінської капусти з лимонно-гірчично-соєвої заправкою.
- Пекінська капуста - 500 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Редис - 5-7 штук
- Яйця - 4 штуки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
- Масло растіетльное - 5-6 Ст. Ложок
- Перець мелений - За смаком