Рецепт Салат з пекінської капусти та сухариків фото

Салат з пекінської капусти та сухариків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Сухарики, Пекінська капуста
На обід, На вечерю, Легка вечеря
Салати

Легкий, смачний овочевий салат відмінно підійде до будь-якого гарніру. Розповім, як приготувати салат з пекінської капусти та сухариків. Його можна зробити на сніданок, обід, вечерю або для легкого перекусу.

Коли на ринку ще немає весняної білокачанної капусти, мене рятує пекінська капуста. У салат кришу тільки м'які листочки. Вона добре поєднується з будь-якими овочами, м'ясом, фруктами, зеленню. Її смак не сплутаєш ні з яким іншим.

  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Томати - 2 штуки
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Хліб - 3 скибочки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
салат з пекінської капусти та сухариків - фото крок 1
1. Хліб нарізаю скибочками завтовшки близько 1 см, потім подрібнюю їх кубиками. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, викладаю хліб, обсмажую до рум'яної скоринки.
салат з пекінської капусти та сухариків - фото крок 2
2. Пекінську капусту мою і нарізаю тонко, використовую тільки м'яку частину.
салат з пекінської капусти та сухариків - фото крок 3
3. Томати гарненько мою, потім розрізаю на 4 часточки (у мене маленькі томати, а якщо великі, то нарізаю меншими шматочками).
салат з пекінської капусти та сухариків - фото крок 4
4. У салатник викладаю пекінську капусту, додаю сухарики і томати, солю.
салат з пекінської капусти та сухариків - фото крок 5
5. Заправляю салат майонезом (можна сметаною), гарненько перемішую і відразу подаю до столу.

Схожі рецепти