Салат з квасолі і сухариків
(покроковий рецепт з фото)
Ситний салат на обід є хорошою альтернативою гарячих страв. І я частенько користуюся цією заміною, адже зазвичай на другий варіант йде менше часу і сил. Може бути, він вам теж підійде.
І я пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з квасолі і сухариків. Головний інгредієнт можна сміливо використовувати замість ковбаси в подібних блюдах. Решта інгредієнти якнайкраще поєднуються між собою. А щоб зробити все швидше, купите консервовану квасолю.
- Квасоля консервована - 250 грам
- Сухарі - 50 грам
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Огірок маринований - 4 штуки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Майонез або сметана - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Морква очистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Надішліть її на сковороду смажитися в маслі.
Лук наріжте півкільцями. Надішліть його до моркви. Все посоліть і готуйте до м'якості, помішуючи.
Обжарку змішайте в мисці з квасолею.
Огірки наріжте соломкою.
Додайте в салат огірки і сухарі. Перемішайте.
Заправте блюдо майонезом або сметаною. Смачного!