Рецепт Салат з печінки тріски з кукурудзою фото

Салат з печінки тріски з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Кукурудза
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви втомилися готувати одні і ті ж салати, рекомендую спробувати салат з печінки тріски з кукурудзою. Це чудове блюдо ідеально підходить до святкового столу. Гарний, ситний і смачний салат

Опис приготування:

Як приготувати салат з печінки тріски з кукурудзою? елементарно! Зазначених інгредієнтів вистачить на кілька порцій салату. Хочете більше? Збільште кількість інгредієнтів в 2 рази. Такий салат добре поєднується з основними м'ясними стравами і гарніром. Хай щастить!

  • Печінка тріски - 1/3 штуки (банки)
  • Кукурудза консервована - 120 грам
  • Шпроти - 8 штук
  • Яйце - 1 штука (зварене круто)
  • Гранат - За смаком
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат з печінки тріски з кукурудзою - фото крок 1
Наріжте шматочками шпроти.
салат з печінки тріски з кукурудзою - фото крок 2
Печінка тріски викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Наріжте кубиками.
салат з печінки тріски з кукурудзою - фото крок 3
Варене яйце натріть на тертці, цибулю подрібніть, а з кукурудзи злийте рідину. У салатницю викладаємо: печінка тріски, шпроти, яйце, кукурудзу і зелень.
салат з печінки тріски з кукурудзою - фото крок 4
Додайте майонез, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
салат з печінки тріски з кукурудзою - фото крок 5
Прикрасьте салат подрібненою зеленню і гранатом. Смачного!

Схожі рецепти