Салат з печінки тріски з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися готувати одні і ті ж салати, рекомендую спробувати салат з печінки тріски з кукурудзою. Це чудове блюдо ідеально підходить до святкового столу. Гарний, ситний і смачний салат
Як приготувати салат з печінки тріски з кукурудзою? елементарно! Зазначених інгредієнтів вистачить на кілька порцій салату. Хочете більше? Збільште кількість інгредієнтів в 2 рази. Такий салат добре поєднується з основними м'ясними стравами і гарніром. Хай щастить!
- Печінка тріски - 1/3 штуки (банки)
- Кукурудза консервована - 120 грам
- Шпроти - 8 штук
- Яйце - 1 штука (зварене круто)
- Гранат - За смаком
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Наріжте шматочками шпроти.
Печінка тріски викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Наріжте кубиками.
Варене яйце натріть на тертці, цибулю подрібніть, а з кукурудзи злийте рідину. У салатницю викладаємо: печінка тріски, шпроти, яйце, кукурудзу і зелень.
Додайте майонез, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
Прикрасьте салат подрібненою зеленню і гранатом. Смачного!