Салат з нутом і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, барвистий і смачний салат, який не нанесе багато шкоди фігурі і порадує смакові рецептори. Прочитайте, як приготувати салат з нутом і квасолею під оригінальною солодкуватої заправкою.
Такий салатик буде радувати око і дітей, і дорослих. Чудовий варіант на заміну "олів'є" або вінегрет. Спробуйте приготувати такий салат для себе, своїх рідних і близьких. Порадуйте їх смачним і яскравим салатом, який підніме настрій на все 100%.
- Гайка - 300 грам
- Квасоля - 400 грам
- Перець паприка - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Червона цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Мед - 1 Чайна ложка
- Чилі порошок - 1/4 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Відваріть нут і квасолю. Наріжте перець, помідори і цибулю. Всі інгредієнти змішайте в ємності.
Для заправки окремо змішайте лимонний сік, оливкова олія, подрібнений часник, мед і чилі порошок.
Влийте заправку в салат, сіль за смаком, добре перемішайте.
Накрийте харчової Плек і поставте в холодильник на 1 час.
Салат перед подачею посипте дрібно нарізаною петрушкою.