Корисний салат з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і поживна версія класичного середземноморського салату з нутом, який подається в охолодженому вигляді. Дивіться, як приготувати корисний салат з нутом для себе і своїх домочадців.
Корисний салат з нуту з низьким вмістом жиру і високим вмістом білка. Салат з нуту став основою в моєму холодильнику за останні кілька тижнів. Мені подобається цей рецепт і тим, що він піднімає настрій завдяки своїй яскравості і овочам, які легко прийти в будь-який час року. Змішайте їх всі разом - і все готово! Приготуйте такий салат у себе вдома і насолоджуйтеся смачним і корисним стравою!
- Гайка - 350-400 грам (консервований)
- Солодкий перець - 2 штуки
- Помідори черрі - 3 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Перці відправте в духовку. Коли перці зморщаться шкірку, дістаньте їх і очистіть. Перці наріжте соломкою. Маслини поріжте кільцями.
Надішліть в ємність нут, порізані перці і маслини.
Дрібно порубати зелень і заправте салат соком лимона і оливковою олією. Додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком.
Перемішайте салат, залиште його на кілька хвилин в холодильнику, після чого подавайте до столу.