Салат з моркви з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний салат з доступних інгредієнтів. Ділюся рецептом, як приготувати салат з моркви з зеленою цибулею.
Якщо відварити моркву і яйця заздалегідь, то салат можна приготувати буквально за 5 хвилин. Зелену цибулю підійде будь-який: перо цибулі, порей, батун або шніт. Щоб зробити салат більш пікантним, можна додати до заправки гірчицю і чорний мелений перець. Інгредієнти найпростіші, а результат неодмінно порадує. Салат можна подати самостійно в якості перекусу або як доповнення до основних страв.
- Морква - 2 штуки (варена)
- Яйце - 4 штуки (варене)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Морква і яйця відваріть заздалегідь до готовності і охолодіть.
Морква очистіть, наріжте невеликими кубиками і перекладіть в глибоку миску або салатник.
Яйця очистіть від шкаралупи, дрібно наріжте і додайте до моркви.
Дрібно порубати ножем зелена цибуля.
Додайте за смаком сіль і сметану. За бажанням можна додати трохи чорного меленого перцю.
Перемішайте. Салат з моркви з зеленою цибулею готовий.
Смачного!