Салат з креветками і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Коли потрібно приготувати салатик до столу за 10-15 хвилин, на виручку прийдуть рецепти на кшталт цього. Я хочу розповісти вам, як зробити салат з креветками і зеленою цибулею з легкої пікантною заправкою.
Цей салатик можна приготувати не тільки листковим, як в даному рецепті, але в такому варіанті він виглядає дуже апетитно. Легка заправка відмінно поєднується з морепродуктами і доповнює інші інгредієнти.
- Креветки - 300 грам
- Огірок - 1 штука
- Кукурудза консервована - 3-4 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Корінь імбиру - 1 скибочку
Для початку заморожені креветки опустіть в киплячу підсолену воду і проваріть 3 хвилини. Зніміть з вогню, обсушити і остудіть. Підготуйте інші інгредієнти.
На дно невеликого, бажано прозорого, УБМБФОЙЛБ викладіть нарізану дрібними кубиками огірочок.
Зверху викладіть кукурудзу, попередньо обсушити її.
Креветки очистіть і викладіть рівним шаром.
Зверху присипте подрібненою зеленою цибулею.
Для приготування заправки натріть на тертці часник і імбир. Додайте соєвий соус і оливкове масло. Все ретельно перемішайте.
Вилийте заправку в салатник.
Подавайте салат з креветками і зеленою цибулею до столу. Смачного!