Салат з млинцями і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей оригінальний, смачний і ситний салат припаде до смаку всім, хто любить"класичне" поєднання підсмажених яєць, курки і кукурудзи. Цілком підійде для святкового столу.
Опис приготування:
Звичайно, салатик виходить калорійний - тут і яйця смажені, і майонез. Саме тому я вважаю за краще відварювати або запікати курку, а не смажити її, як пропонувалося в оригінальному рецепті приготування салату з млинцями і кукурудзою. А майонез, якщо чесно, найчастіше змішую 1:1 з натуральним йогуртом - виходить і смачніше, і корисніше.
Дізнавшись, як приготувати салат з млинцями і кукурудзою і вирішивши спорудити його на вечерю чи обід, візьміть собі в помічники дітей. Чомусь їм дуже подобається самостійно смажити яєчні млинці, згортати їх і різати:).
Половину, правда, потім не дорахуєшся, але що поробиш - зате при справі! ;).
- Грудка куряча або філе - 1 штука (приблизно 300-400 грам)
- Банка кукурудзи консервованої - 1 штука
- Цибуля ріпчаста червоний - 1 штука
- Яйця - 5 штук
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Салатна заправка - 0, 5 склянки (майонез або майонез з йогуртом + чайна ложка гірчиці)
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для обсмажування млинчиків)
Курячі грудки відварити або запекти до готовності. Нарізати невеликими шматочками.
Цибулю почистити і подрібнити ножем.
Змішати яйця з молоком, крохмалем і сіллю.
На сковороді середнього розміру спекти кілька тонких млинчиків.
На сковороді середнього розміру спекти кілька тонких млинчиків.
Остудити і нарізати смужками довільний ширини (можна взагалі тоненько, як локшину, а можна і товстіший - як на фото).
Відкрити кукурудзу, злити рідину.
Зелень кропу вимити, обсушити і дрібно нарізати.
З'єднати всі інгредієнти в салатниці, посолити, поперчити, заправити, перемішати.
Остудити в холодильнику і подати на стіл.
Остудити в холодильнику і подати на стіл.