Салат з курячою грудкою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається салат з капустою на обід або вечерю, але вам вже приївся звичайний варіант? За допомогою цього рецепта ви злегка змініть звичний вам салат і відновите його, додавши парочку нових інгредієнтів.
Вам і вашим рідним подобаються страви з капусти, але всі вони вже приїлися і хочеться чогось новенького? Звичайний салат з капусти можна змінити, додавши в нього всього лише парочку інгредієнтів, а якщо його ще красиво і незвично подати, звичайний день відразу стане святковим. Цей рецепт салату з капусти простий, блюдо виходить ситним і смачним і відмінно підходить на обід або вечерю для всієї родини.
- Капуста білокачанна - 1/2 штуки
- Філе курячої грудки - 1 штука (або 3-4 для більш ситного варіанту)
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 2-3 штук
- Арахіс - 50 грам
- Насіння кунжуту - 2 чайних ложки
- Кисло-солодкий азіатський соус - 4-5 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки

Куряче філе маринуємо протягом 1 години в кисло-солодкому соусі.

Потім запікаємо або обсмажуємо на гарячій сковороді.

Насіння кунжуту і арахіс попередньо обсмажте.

Капусту шаткуємо тонкою соломкою, морква очистимо і натремо на крупній тертці або на тертці для корейської моркви. Подрібнимо зелена цибуля. Обсмажену і остигнула грудку можна нарізати дрібно, а можна скибочками.

Перекладаємо підготовлені овочі у велику миску, перемішуємо і злегка пам'ятаємо. Додайте оливкову олію і лимонний сік, перемішайте. Якщо курку нарізали дрібно, можна перемішати її з овочами.

Викладаємо на тарілку салат з овочів, потім - шматочки курки. Посипаємо насінням кунжуту і подрібненими горішками.