Салат з куркою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, ошатний і соковитий листковий салат, який прикрасить Ваш святковий стіл і порадує смаком. Чоловіки оцінять салат поза всяким сумнівом і попросять добавки! А адже це найкращий комплімент господині!
Куряче філе для салату приготуйте на свій смак: варене, на грилі або навіть копчене. Щоб майонез на шари викладати тонкою сіточкою, перекладіть його в кондитерський мішок і відріжте куточок, щоб отримати невеликий отвір для видавлювання. А як приготувати салат з куркою і ковбасою розповім в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 150-200 грам
- Ковбаса копчена - 100-150 грам
- Печериці мариновані - 100-150 грам
- Огірки мариновані - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Куряче філе заздалегідь приготуйте, морква відваріть.
Салат будемо викладати в кулінарному кільці. Можна порційно (8-10 см) або на загальному блюді (16 см) Я буду готувати порційно. 1 шар: натерта на крупній тертці варена морква і майонезна сіточка.
2 шар: нарізане кубиками куряче філе і майонезна сіточка.
3 шар: нарізані мариновані печериці і майонезна сіточка.
4 шар: ковбаса, нарізана брусочками, без майонезу.
5 шар: мариновані огірочки.
Зробіть майонезну сіточку поверх огірків і зніміть кулінарне кільце.
Сир натріть на дрібній тертці і прикрасьте салат сиром і майонезній сіточкою. Дайте йому настоятися приблизно 1 час. Якщо салат буде стояти більше години, то сиром краще посипати перед подачею, щоб не заветріться.
Смачного!